Hema Handel har eksisteret siden starten af 90-erne. Firmaet blev startet op som en sideaktivitet med vægten lagt på handel og salg til private. Firmaet har i tidernes løb ændret profil, men bliver stadig drevet på hobbyplan.

Vi har igennem tiderne handlet med stort set alt indenfor træ til udendørs aktiviteter. Specielt igennem de sidste ti til femten år har vores absolutte hovedaktivitet været at bygge havebroer og parkbroer  efter mål.

Da vi ikke lever af firmaet og vore omkostninger er lave, er vore priser meget konkurrencedygtige.

Vi laver kun det, som vi selv synes er sjovt, og som vi føler os kvalificerede til. Det er derfor ikke alle opgaver, vi påtager os.

Vore kunder er typisk Herregårde, golfbaner, parker, offentlige institutioner og entreprenører/anlægsgartnere. – Men vi sælger også til private.

Vi tegner og producerer, men vi påtager os aldrig at opstille eller montere broer.

Vi yder aldrig kredit. Varen skal betales senest ved levering/afsendelse. I er selvfølgelig velkomne til altid at besøge os og godkende varen inden afsendelse.

Bortset fra mail og telefonbetjening er firmaet kun bemandet,  når vi er i gang med en opgave. Vi har derfor ingen faste åbningstider og al besigtigelse af vores lager kan kun ske efter aftale med Aksel eller Lasse.